Aurel Popescu, preşedintele PSD Târgu Jiu, nu știe dacă va intra în cursa pentru desemnarea candidatului la primăria municipiului

0
498

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, nu știe  dacă va intra sau nu în cursa pentru fotoliul de primar de municipiu. Acesta susține că, oricum, viitorii candidaţi trebuie să ştie că au nevoie de sprijin total din partea partidului, altfel nu vor fi siguri că vor avea un rezultat pozitiv la alegerile din 2020. Aurel Popescu este în momentul de faţă preşedintele PSD Târgu Jiu şi şi-a păstrat postul după pierderea alegerilor din municipiu. Mai mult decât atât, acesta a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate, riscând să nu mai fie inclus în sondajul pe care PSD îl va face în toamnă, pentru desemnarea candidatului  la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Vox 2 Aurel Popescu

În aceste condiții, Aurel Popescu susține că viitorul candidat, oricare va fi el, va trebui să fie sprijinit total de către organizaţia locală. În opinia acestuia va trebui selectat candidatul care să câştige sigur fotoliul de primar, să obţină majoritatea în Consiliul Local şi să aducă voturi şi la nivel judeţean.

Vox 1 Aurel Popescu

Social-democraţii gorjeni vor selecta candidatul la fotoliul de primar de Târgu Jiu în urma unui sondaj care va avea loc cel mai probabil în luna octombrie a acestui an.