Aurel Popescu: Nu mai este cale de întoarcere pentru Ion Ciocea în PSD și la Primăria Bustuchin

0
232

Președintele PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, este de părere că nu mai este cale de întoarcere pentru revenirea lui Ion Ciocea în partid și pe postul de primar la Bustuchin. Aurel Popescu a declarat că există o decizie a instanței prin care se stabilește faptul că Ion Ciocea nu mai este membru al PSD și prin urmare și-ar putea pierde postul de primar.Acest lucru va fi constatat însă de Prefectura Gorj, printr-un ordin.

În opinia reprezentantului PSD Gorj, candidatura lui Ion Ciocea ca independent la Parlament a echivalat cu încălcarea statutului și pierderea calității de membru de partid. Prin urmare, nu mai poate ocupa postul de primar al comunei Bustuchin.

 

Lui Ciocea I se impută faptul că a dat tot timpul declarații anti-PSD și chiar a colaborat în ultima perioadă cu ALDE și cu liderul acestui partid, Ion Iordache.

Aurel Popescu este convins că Ciocea nu mai intenționa să revină la PSD, după modelul lui Ion Călinoiu care a fost primit în PSD și chiar a primit șefia SGA Gorj. Nu este cazul lui Ion Ciocea, spune Aurel Popescu, pentru că primarul din Bustuchin a criticat permanent PSD și pe liderii acestuia.

 

Un alt primar social-democrat care va fi luat în vizorul partidului este Cristina Cilibiu de la Turceni care și-a declarat public susținerea pentru ALDE Gorj în campania pentru alegerile europarlamentare.