Aurel Popescu nu crede că Marcel Romanescu ar fi un câștig pentru PSD

0
301

Marcel Romanescu nu ar fi o variantă bună de candidat pentru PSD la alegerile locale din 2020. O spune clar și răspicat vicele din Târgu-Jiu, Aurel Popescu, cel care le atrage atenția colegilor săi de partid că, în cazul în care va fi luată în calcul o astfel de variantă, ar face mai mult rău decât bine locuitorilor din municipiu care nu mai au așteptări de la Marcel Romanescu.

Aurel Popescu afirmă că în cei doi ani de mandat, Marcel Romanescu s-a remarcat doar prin neputința cu care a tratat problemele cetățenilor. În aceste condiții, vicele din municipiu nu crede că edilul liberal va avea mai multă valoare nici dacă va fi primit în PSD.

Vox 5 Aurel Popescu

Cel puțin în cadrul organizației municipale pe care o conduce, nu a fost discutată posibilitatea ca Marcel Romanescu să vină în PSD, afirmă Aurel Popescu, acesta atrăgând atenția că există în partid suficiente persoane care ar putea intra în bătălia electorală de anul viitor. “Modul arogant și zeflemitor în care ne tratează Marcel Romanescu lasă foarte mult de dorit” ,afirmă vicele din municipiu care nu crede că ar putea colabora cu acesta nici pe linie politică.

Vox 4 Aurel Popescu

Recent, într-o declarație de presă, Mihai Weber, președintele PSD Gorj anunța că Marcel Romanescu ar putea fi varianta de rezervă a partidului pentru alegerile locale de anul viitor, în cazul în care niciun candidat de la PSD nu s-ar situa bine în sondajul de opinie demarat în această perioadă.