Aurel Popescu despre “sacrificiul” lui Weber de a candida la Primăria Târgu-Jiu:”Mă distrează!”

0
288

Aurel Popescu, președintele Organizației Municipale a PSD Târgu-Jiu le-a transmis astăzi colegilor de partid să ia mai în serios alegerile locale care vor avea loc în 2020 pentru a nu se repeta istoria de anul acesta de la alegerile parțiale. Actualul viceprimar al municipiului a pierdut atunci competiția electorală și consideră acum că lucrurile ar trebui luate mai în serios în ceea ce privește desemnarea unui candidat la Primăria Târgu-Jiu, dar și modul de organizare a partidului. Aurel Popescu, vicele din Târgu-Jiu a făcut aceste declarații, după ce, săptămâna trecută parlamentarul Mihai Weber a declarat că este dispus să facă un “sacrificiu” pentru partid și să candideze chiar el pentru postul de primar de la Târgu-Jiu.

Aurel Popescu , președintele Organizației Municipale a PSD consideră că social-democrații vor trebui să se organizeze foarte bine pentru 2020, iar viitoarele alegeri să fie luate de această dată mai în serios. Viceprimarul din Târgu-Jiu susține că regretă și acum că a pierdut Primăria Târgu-Jiu la alegerile parțiale de vara trecută. Chiar dacă  la următoarele alegeri nu va mai candida, Aurel Popescu afirmă că este dispus să se implice cât poate  în sprijinirea viitorului candidat, care, însă va trebui să fie cea mai bună variantă pe care PSD să o arunce în competiția electorală .

Pe de altă parte, Aurel Popescu este de părere că alegerile prezidențiale și europarlamentare ar trebui să fie o prioritate acum pentru PSD. Abia apoi social-democrații ar trebui să își îndrepte atenția spre alegerile locale din 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here