Aurel Popescu: CSM poate funcționa şi cu personal prin transfer

0
273

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, consideră că la Clubul Sportiv Municipal se poate funcţiona într-o primă fază şi cu funcţionari din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Potrivit acestuia, iniţial, s-a discutat despre transferul unor specialişti de la primărie la Clubul Sportiv Municipal condus de Robert Bălăeţ. Este vorba de un jurist şi un economist. Dacă se va apela la angajaţi de la primărie s-ar face economii consistente la capitolul salarii, este de părere Aurel Popescu.

De asemenea, susține vicele din municipiu, se poate apela şi la un contract de colaborare cu firme de specialitate, fie în domeniul asistenţei juridice, fie în domeniul financiar contabil.

Vox 4 Aurel Popescu

Aurel Popescu afirmă că nu se impune angajarea unui economist sau jurist la CSM, având în vedere că sunt specialişti foarte buni în primărie. Aceştia ar putea să asigure activitatea în cadrul CSM pentru câteva luni de zile. Astfel, anul acesta ar putea fi amânate angajările şi s-ar face economii de la bugetul local.

Viceprimarul din Târgu Jiu îi recomandă lui Robert Bălăeţ să cheltuiască banii CSM pentru activităţi sportive şi să se implice în mod activ în coordonarea activităţi, nu doar să dea directive.

Vox 5 Aurel Popescu