Au curățat orașul de zăpadă

0
375

Au lucrat la foc continuu pentru a îndepărta zăpada de pe străzile din municipiu. Angajații Edilitara nu au fost liberi în week-end ci au deszăpezit orașul pentru ca cetățenii să poată circula fără probleme pe trotuare. Acțiunea va continua și în zilele următoare, astfel încât mormanele de zăpadă să fie îndepărtate din toate zonele din oraș.

Zăpada căzută în ultimele zile a făcut ca pe străzile din municipiu să se circule cu dificultate. În unele zone, oamenii au curățat zăpada din fața porților și a spațiilor comerciale pe care le dețin și au format mormane la  marginea trotuarelor îngreunând traficul.  Pentru a rezolva această problemă, angajații Edilitara au fost la datorie și au îndepărtat zăpada de pe carosabil și de pe trotuare. Aceștia au lucrat chiar și în week-end. Primarul ,municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu a precizat că acțiunea va continua și în zilele următoare.

Potrivit meteorologilor, primăvara își va intra în drepturi, iar în zilele următoare vremea se va încălzi considerabil. La Târgu Jiu, termometrele vor urca spre sfârțitul săptămânii până la 11 grade celsius.