Anul acesta autoritățile din Târgu-Jiu nu vor mai amplasa bradul de 100.000 de euro în Piața Prefecturii din municipiu, ci vor opta pentru unul natural

1
787

Bradul de 100.000 de euro cumpărat în urmă cu trei ani de fosta conducere a Primăriei Târgu Jiu va fi înlocuit anul acesta cu unul natural. Anunțul a fost făcut ieri de edilul Marcel Romanescu în cadrul emisiunii Invitatul Zilei de la Radio Omega. De asemenea, pentru toată zona centrală  a municipiului vor fi achiziționate și ghirlande noi. Autoritățile locale nu au stabilit încă în ce zonă va fi amplasat acesta. Cert este că pentru Piața Prefecturii, Primăria va avea un brad natural, așa cum foslosesc marile orașe din țară.

Vox 4 Marcel Romanescu

Potrivit primarului Marcel Romanescu, pentru achiziționarea bradului  natural care va fi amplasat de Crăciun în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, nu va fi necesar un efort financiar prea mare.

Vox 5 Marcel Romanescu

În urmă cu trei ani s-a creat un adevărat scandal  în jurul iluminatului de sărbători după ce fostul primar Florin Cârciumaru a aprobat achiziționarea bradului de 100 de mii de euro. Curtea de  Conturi și ANAF-ul s-au autosesizat atunci și au verificat modul în care a fost efectuată achiziția, însă actualul senator de Gorj a scăpat basma curată după ce procurorii au clasat dosarul.