Anamaria Ianc părăseşte scaunul de purtător de cuvânt de la Primăria Târgu Jiu

0
1148

Anamaria Ianc nu mai este purtător de cuvânt la Primăria Târgu Jiu, au confirmat pentru Radio Omega surse din instituţie. Drept urmare, aceasta a închis fără nicio explicaţie grupul de whatsapp prin intermediul căruia comunica cu reprezentanţii mass-media.

Anamaria Ianc şi-a dat astăzi demisia din postul deţinut în cadrul administraţiei publice locale din Târgu Jiu, urmând ca primarul Romanescu să caute un nou purtător de cuvânt.

De altfel, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu anunţa la sfârşitul anului trecut, la ultima conferinţă de presă organizată în instituţie, schimbări în ceea ce priveşte comunicarea cu jurnaliştii în anul care tocmai a început. Acesta a promis chiar o surpriză în acest sens, surse din anturajul edilului precizând că Mihai Paraschiv, în prezent consilier PNL, ar urma să facă parte din noul cabinet al primarului Marcel Romanescu.

Edilul Marcel Romanescu a confirmat telefonic faptul că a fost reziliat contractul cu acordul ambelor părţi, urmând ca în zilele următoare să fie angajat un nou purtător de cuvânt.