Alin Văcaru despre războiul politic din PSD Gorj:”Mă amuză!”

0
979

Parlamentarul de Gorj, Alin Văcaru, fost membru al PSD, este dezamăgit de scandalurile care au loc în filiala judeţeană. Potrivit deputatului, Florin Cârciumaru nu ar trebui să fie ţinta colegilor, mai ales că a declatat că, dacă vor avea loc alegeri în partid, nu va mai candida pentru un nou mandat. Mai mult decât atât actualul președinte al social-democraților gorjeni a câștigat toate tipurile de alegeri din județul Gorj, motiv pentru care acesta ar fi trebuit să fie lăsat să își ducă mandatul până la capăt, este de părere parlamentarul PRO România.

Vox 2 Alin Văcaru

“Eu mă distrez pentru că toate aceste lucruri nu fac decât să ne ajute pe noi cei de la PRO România”, susține Alin Văcaru, parlamentarul fiind mai mult ca sigur că din cauza scandalului pentru putere din PSD Gorj, vor fi social-democraţi care se vor îndrepta către PRO România. Nu toți vor fi însă primiți în partidul lui Victor Ponta cu brațele deschise, ci numai în baza unei selecții riguroase.

Vox 3 Alin Văcaru

În opinia lui Alin Văcaru, toate disensiunile în Organizaţia Judeţeană au apărut când Ion Călinoiu a plecat din fruntea partidului, de lângă Florin Cârciumaru. Văcaru vorbeşte de impunerea lui Mihai Weber pe postul de preşedinte executiv şi de anumite greşeli în conducerea partidului,făcute de Weber.

Vox 4 Alin Văcaru