Alegeri în 2018 la PSD Gorj. Florin Cârciumaru nu mai candidează pentru un nou mandat

0
671

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat astăzi că organizaţia centrală a partidului urmează să decidă dacă anul acesta vor avea loc alegeri la nivel de filiale judeţene. Senatorul de Gorj a precizat că vicepremierul Paul Stănescu, a cerut la ultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional să fie organizate alegeri la nivel naţional. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, urmează să ia o decizie în acest sens. Potrivit lui Cârciumaru, decizia va fi în favoarea organizării de alegeri în 2018. Acestea ar urma să aibe loc inclusiv la PSD Gorj.

Vox 1 Florin Cârciumaru

Liderul PSD Gorj a anunțat din nou că nu va mai candida pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene, în ciuda faptului că alegerile vor fi organizate anul acesta și nu în 2021, așa cum se preconizase inițial. În cărţi pentru postul de preşedinte sunt şeful CJ Gorj, Cosmin Popescu, şi deputatul Mihai Weber.

Vox 2 Florin Cârciumaru

Potrivit unor surse din partid, chiar actualul președinte al PSD Gorj, Florin Cârciumaru ar fi insistat pentru organizarea de alegeri anul acesta, din cauza tensiunilor interne care au măcinat în aceasă perioadă organizația județeană.