ALDE schimbă strategia de campanie

0
495

În an electoral,  partidele politice se întrec în acte de binefacere și abordează strategii prin care să atragă capital electoral. Reprezentanții ALDE Gorj, de exemplu au anunțat într-o conferința de presă că se vor implica în perioada următoare în acțiuni de ecologizare în localitățile din județ, schimbând astfel modul de a face campanie electorală.

Ion Iordache, președintele interimar al ALDE Gorj a precizat că reprezentanții formațiunii politice vor renunța, astfel la vechile vizite prin oraș încărcați cu materiale propagandiste menite să le aducă voturile cetățenilor și vor aborda  o strategie total diferită prin implicarea pe care o vor avea în activitățile de înfrumusețare a județului.

Vox 2 Ion Iordache

În același timp, aldiștii gorjeni au stabilit și un program prin care se vor implica în activități caritabile. Membrii de partid, simpatizați dar și oameni de afaceri sunt așteptași să ia parte la acțiuni și să participe la viitoarele acțiuni caritabile. Este vorba, în principal despre un program de plantare de flori și arbuști în Târgu Jiu, Motru și Rovinari, iar acest gen de acțiuni vor fi extinse și în alte localități.

Vox 1 Ion Iordache

Totodată, liderii ALDE Gorj susțin că nu mai doresc să atragă edili din rândul celor de la PSD care să îi ajute în campania electorală și se vor baza doar pe forțele proprii și pe strategia abordată pentru a câștiga capital electoral.