ALDE are candidat pentru Primăria Stoina

0
482

Un fost consilier local al Partidului Mișcarea Populară a trecut la ALDE, Laurențiu Anghel dorind să candideze în 2020 la alegerile locale pentru funcția de primar în comuna Stoina. Anghel a fost consilier local pentru o perioadă scurtă și a renunțat după ce s-a convins că nu poate face mare lucru, câtă vreme alt partid are majoritatea în Consiliul Local.

Laurențiu Anghel a fost prezentat drept candidatul ALDE Gorj pentru Primăria Stoina la alegerile locale din 2020. Anghel a fost consilier local în localitatea amintită, însă susține că a renunțat la funcție, din cauză că Mișcarea Populară, partid din care făcea parte la vremea respectivă era nesimnificativ în Consiliul Local. După ce a bătut palma cu cei de la ALDE, Laurențiu Anghel speră să poată face mai multe pentru  localitatea Stoina.

Vox Laurențiu Anghel

Situația de la Stoina este una încurcată, întrucât  atât primarul Ioana Bușe, cât și primarul interimar Cristian Ionescu au avut mandatele încetate din motive de încălcare a legii, conducerea primăriei fiind asigurată acum de un consilier local.