Alba-neagra cu alegerile în PSD Gorj. Conducerea centrală a partidului a decis, într-un final, că  vor fi organizate alegeri și în organizația județeană

1
454

Lupta politică dintre senatorul Florin Cârciumaru și deputatul Mihai Weber pare că se va încheia în curând, odată cu decizia conducerii centrale a partidului de a organiza alegeri și la PSD Gorj. Dacă până acum s-a creat o adevărată isterie în ceea ce privește organizarea sau nu de noi alegeri, acum situația a fost tranșată, iar prin intermediul unui comunicat de presă, social-democrații gorjeni anunță că vor avea loc alegeri în organizația județeană. O dată exactă nu a fost stabilită, încă, cel mai probabil  conducerea centrală a partidului grăbindu-se să facă acest anunț pentru a calma spiritele din PSD Gorj. Potrivit aceluiași comunicat transmis presei, mandatul actualului președinte al social-democraților gorjeni era expirat, deși inițial se anunțase că Florin Cârciumaru fusese reconfirmat ca lider al PSD Gorj în toamna anului 2015 și urma să își ducă mandatul până în 2019.

“Luând în considerare decizia Comitetului Executiv Național al PSD de la începutul acestei luni, de la Neptun, aceea de fi organizate alegeri interne în 11 filiale județene cu structuri de conduceri interimare, Liviu Dragnea, președintele PSD și Marian Neacșu, secretarul general, au stabilit de comun acord cu președintele organizației PSD Gorj, Florin Cârciumaru, și președintele executiv al organizației județene, Mihai Weber, ca pentru eliminarea tuturor interpretărilor, privind alegerile interne la Gorj, acestea să se desfășoare într-o altă etapă în care sunt incluse și alte filiale din teritoriu cu mandate interimare, aflate în aceeași situație ca cea de la Gorj.

Domnii Florin Cârciumaru și Mihai Weber au agreat propunerea conducerii PSD și au acceptat ca următoarea Conferință Județeană de Alegeri a PSD Gorj să fie organizată în viitorul apropiat, decizia finală privind data exactă a alegerilor fiind luată într-o ședință a Comitetului Executiv Național al PSD”, se arată în comunicatul PSD Gorj .