Agent de la Penitenciarul Târgu-Jiu, pasionat de poezie. Valentin Stanciu și-a lansat astăzi primul volum de poezii

0
397

Un agent de la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Târgu-Jiu și-a lansat astăzi primul volum de poezii. Povești de iubire reprezintă pentru Valentin Stanciu un vis implinit, după cum declară însuși autorul. Pasiunea pentru poezie l-a determinat pe Valentin Stanciu, în vârstă de 27 de ani să își exprime prin intermediul volumului care conține 113 poezii, sentimentele trăite. Absolvent al Liceului Teologic din Târgu-Jiu, Valentin Stanciu este în prezent student al Universității din Târgu-Jiu. Acesta i-a avut astăzi alături la evenimentul de lansare a cărții atât pe colegii din Penitenciarul Târgu-Jiu, cât și cadrele didactice de la Universitatea Constantin Brâncuși.  Profesorul universitar, Moise Bojincă l-a încurajat pe Valentin Stanciu să nu se oprească aici și să exploateze la maxim pasiunea pentru poezie.

Doctor în filozofie și cadru didactic la Univesitatea Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu, Nicolae Brânzan, i-a oferit astăzi sfaturi publicistice proaspătului poet, Valentin Stanciu.

Vizibil emoționat, Valentin Stanciu, autorul volumului de poezii Povești de iubire, le-a multumit tuturor celor prezenți la evenimentul de lansare, dar și celor care l-au susținut în proiectul său.