Adrian Tudor: PSD are nevoie de entuziasm, unii membri de partid au obosit

0
180

Adrian Tudor, președintele executiv al PSD Târgu-Jiu, consideră că partidul din care face parte ar avea nevoie de un suflu nou, dar și de entuziasm, după episodul de la alegerile europarlamentare, când a înregistrat unul dintre cele mai mici scoruri din istorie. Vicele din municipiu afirmă că, cel mai probabil și electoratul a simțit acest lucru și i-a taxat pe social-democrați, la scrutinul din 26 mai. Cel puțin la organizația municipală a fost făcută și o analiză, ajungându-se la concluzia că este nevoie de un suflu nou. “Trebuie implicați oameni noi, probabil unii au obosit și au nevoie de entuziasm”, afirmă Adrian Tudor care a lăsat să se înțeleagă faptul că dacă s-ar fi dorit o schimbare la nivelul PSD Târgu-Jiu, altfel ar fi stat lucrurile acum.

Vox 3 Adrian Tudor

Chiar dacă în municipiul Târgu-Jiu PSD a câștigat alegerile, social-democrații nu se culcă pe o ureche, conștienți fiind că acum se adresează unui nou tip de electorat.

Vox 1 Adrian Tudor

Până una alta, social-democrații gorjeni pregătesc strategia electorală pentru alegerile prezidențiale care vor fi un alt test pentru cea mai mare bătălie de anul viitor, respectiv alegerile locale, dar și cele prezidențiale.

Vox 2 Adrian Tudor