Adrian Tudor, atac dur la adresa celor care își doresc puterea în PSD Gorj:”Dacă nu știi ce miros are aracetul într-o campanie, n-ai cum să conduci o organizație”

0
567

Atac dur la adresa celor care folosesc PSD Gorj pentru a-și atinge  propriile interese! Adrian Tudor, președintele executiv al Organizației Municipale a pus astăzi tunurile pe colegii săi și spune că îi va demasca  pe cei care vor să îl îndepărteze pe Florin Cârciumaru de la conducerea PSD Gorj pentru a prelua puterea. Președintele executiv al PSD Târgu Jiu susține că s-a ajuns la lovituri pe la spate doar din dorința de promovare rapidă.

Vox 1 Adrian Tudor

Adrian Tudor a reamintit astăzi și despre faptul că alegerile de la Primăria Târgu-Jiu au fost pierdute tot din cauza celor care și l-au dorit pe Florin Cârciumaru îndepăratat de la șefia PSD Gorj.

Vox 2 Adrian Tudor

Președintele executiv al organizației municipale le transmite celor ce-și doresc să conducă PSD Gorj că drumul politicii începe de la mirosul aracetului folosit la lipit de afișe.

Vox 3 Adrian Tudor

Ținta principală a atacurilor lui Adrian Tudor a fost Mihai Weber, cel care vrea să preia conducerea totală a PSD Gorj. Weber  s-a făcut cunoscut în 2012 când pe listele PSD a obținut un post de consilier local la Târgu Jiu. Ulterior, la doar câteva luni, a fost propulsat în Parlamentul României .