Accident produs de un șofer fără permis

0
355

Salvamontiștii din Gorj au intervenit la sfârșitul săptămânii trecute pentru salvarea a două persoane accidentate foarte grav pe Transalpina, în masivul Parâng. Salvamontiștii din baza Rânca au ajuns primii la locul accidentului. Șoferul, care nu avea permis de conducere nu a fost găsit, acesta fugind de la locul accidentului.

Potrivit poliției, tânărul de 20 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă, după care s-a răsturnat în partea stângă a drumului.

În urma impactului, atât șoferul, cât și un pasager de 33 de ani, din Novaci, au suferit leziuni și au fost trasnportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit un echipaj de la ambulanță și unul de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj, dar și salvamontiștii.

În  cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare  corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere.